Blogiarkisto

tiistai 3. helmikuuta 2015

Itä-Savo 2.2.2015


             Savonlinnasta lennetään taas



Toimittajien mielestä päivän tärkein uutinen Itä-Savossa oli, että savonlinnan lennot jatkuvat Savonlinna-Helsinki välillä. Se on siksi tärkeää, koska työntekijöitä ei jouduttu lomauttamaan ja kenttää oli kunnostettu pitkän aikaa. Kirjoitus on saanut myös eniten huomiota lehdestä. Minun mielestäni tärkein uutinen on urheilu sivulla ja se on " Henna Sallinen työnsi päälle MM-rajan".

Päivän pääkirjoitukset on kirjoittaneet Seija Gustavsson ja Kirsti Lajunen. Kirjoituksissa kerrotaan Rakennusalan junnaamisesta heikossa taloustilanteessa ja, että Savonlinnaan palaa lentoliikenne.



               Kolumni

Päivän kolumni on kirjoitettu vakavasti ottaen. Siinä kerrotaan kotimaisesta lihasta. Itse kirjoittaisin kolumnin urheilun hyödystä eikä se olisi hirveän kritiikkinen.

Luin "Suomalaistytöt ennätystehtailussa". Siinä kerrottiin Lauri Tuomilehdon 60m maailman kärkiajasta ja Elina Lampelan rikkomasta suomen ennätyksestä seipäässä. Lyhyt uutiseen olisi voitu lisätä Tuomilehdon aika 60 metrillä ja toimittaja olisi voinut kysyä kysymyksiä tulevaa kesää liittyen.

Kirjoittaisin lehti jutun allergian vaikutuksista urheiluun, koska jotkut ihmiset eivät saata ymmärtää miten suuresti siitepölyallergiat vaikuttavat kisasuorituksiin ja harjoiteluun.





                                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti